biflatie en betrouwbaar

Switchere: Koop Crypto met CC, betaal met lokale banken, ruil en verkoop munten online

Momenteel is de cryptomarkt getuige van een ongelooflijke groei en massale acceptatie wereldwijd. Digitale transformatie en tokenisatie geven vrijheid voor de inzet van cryptocurrencies in het dagelijks leven. Een ding dat echter zorgvuldig moet worden overwogen, is hoe u een betrouwbare online crypto-uitwisseling kunt kiezen zonder bang te hoeven zijn geld te verliezen door fraude of slechte dienstverlening. Het volgende artikel beschrijft de belangrijkste hoekstenen bij het kiezen voor het kopen of verkopen van munten met verwijzing naar de gelicentieerde crypto-exchange Switchere.com. Bitcoin kopen met creditcard voor de makkelijkheid.

 

Grote vraag naar betrouwbare en solide online Crypto Exchange-services

Als het kerndoel is om crypto met creditcard te kopen of USD om te zetten naar BTC om de huidige financiële portefeuille te diversifiëren, dan is de beste optie om te gaan voor online crypto-uitwisselingsdiensten (ongeveer 5 minuten om cryptocurrency te kopen). Hetzelfde geldt als de persoon bereid is om BTC tegen een concurrerend tarief en met een perfecte timing te verkopen – kies een gelicentieerde en gerenommeerde crypto-uitwisseling die beide opties aanbiedt (kopen en verkopen), omdat hierdoor de financiële risico’s worden geminimaliseerd. Als alternatief, als men is ingesteld op marktspeculaties op crypto-prijsschommelingen, zijn cryptocurrency-handelsplatforms de beste varianten. Wat is een bitcoin waard?

 

 

Koop cryptocurrency bij gelicentieerde en gereguleerde crypto-uitwisseling

Voor elke crypto-uitwisseling is het verkrijgen van een licentie van een aanbieder van virtuele valuta-uitwisseling een must. Als u wist dat succes een zekerheid was, wat zou u dan proberen te doen? Correct – kies een gelicentieerde en gerenommeerde crypto-uitwisseling omdat deze perfect is voor zowel professionals als nieuwkomers. Het belangrijkste idee achter Switchere is om het kopen, verkopen en ruilen van cryptocurrencies voor alle platformgebruikers net zo eenvoudig te maken als een online shoppingtour.

 

Alle crypto-uitwisselingen met AML / KYC-klachten handhaven de laagste fraudepercentages. Alle gelicentieerde uitwisselingsserviceproviders voldoen perfect aan alle wettelijke vereisten (GDPR, CFT, AML / KYC, enz.). Tegenwoordig is het een gouden regel voor crypto-adepten om Bitcoin en altcoins te kopen bij volledig gelicentieerde en AML-compatibele cryptobeurzen.

 

Tegenwoordig kunnen mensen BTC kopen met elke creditcard, betaalpas of prepaidkaart (VISA, Mastercard, Maestro, American Express, etc.) – het is de snelste en handigste manier om crypto te kopen. Desalniettemin is het erg belangrijk om goed op de serviceprijzen te letten en ervoor te zorgen dat er geen verborgen commissies in rekening worden gebracht op het afrekenformulier. Zoek naar transparante en eenvoudige serviceproviders en zorg ervoor dat alle bankkaartbetalingen 3DS (PCI SSC-standaard) zijn. Als alternatief voor de USD naar Bitcoin-converter is er een goede mogelijkheid om de ene cryptocurrency in de andere te wisselen. Zoek daarom altijd naar mogelijkheden voor meerdere valuta’s (BTC, ETH, USDT, LTC, XRP, DASH, enz.) En veelzijdige betalingsmethoden (regiospecifiek online bankieren, e-wallets, SWIFT, SEPA, overschrijving, enz.) past het meest bij jou. Het leven is vol keuzes, dus kies verstandig.

 

Als het gaat om het kiezen van een perfecte plek voor het uitwisselen van cryptovaluta, zijn de belangrijkste factoren die een rol spelen het gebruiksgemak en tijdige levering. Het onboarding-proces zou niet lang moeten duren en de verificatieprocedure moet volledig worden geautomatiseerd – 15 minuten. gemiddeld. Dit zijn de bepalende factoren voor een uitstekende klantloyaliteit en een naadloze gebruikerservaring. Bovendien zorgt een snelle orderverwerking (ongeveer 2-30 minuten) voor meer geloofwaardigheid en vertrouwen bij de dienstverlener.

 

Wereldwijde dekking, toegankelijkheid en interoperabiliteit

Voor een erkende crypto-uitwisselingsserviceprovider moeten de operationele gebieden Europa, Azië, Afrika, Australië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika bestrijken. De lijst met beperkte locaties kan alleen worden beperkt tot de landen met een hoog risico die zijn gedefinieerd door de FATF. Globaal gaan betekent meer lokaal zijn. Het proces van het kopen, verkopen of ruilen van cryptovaluta moet een prettige online shoppingtour zijn die hand in hand gaat met een snelle transactieverwerking, een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface en bewezen betrouwbaarheid.

 

De grootste zorg voor elke persoon die de diensten van een online cryptocurrency-uitwisseling gebruikt, is de kans op fraude of hacks vanwege slechte beveiligingsnormen. Het is van groot belang om te zoeken naar de volgende functies die zijn ingeschakeld op elke solide en betrouwbare crypto-uitwisseling:

 

1) Tweefactorauthenticatie (2FA), zoals Google Authenticator, Authy, Yubikey of SMS;

2) E-mail en sms informeren;

3) SSL / TLS geavanceerde versleutelingsstandaarden;

4) Automatische afmeldingen bij inactiviteit.

5) Complexe captcha’s.

6) Whitelisting van portemonnee-adressen.

Lopend loyaliteitsprogramma, regelmatige kortingen en speciale aanbiedingen

 

In termen van de leek is klantloyaliteit de bereidheid van een klant om regelmatig contact te hebben met of te kopen bij een specifiek bedrijf. Consumenten die al enthousiast zijnover een bepaald merk of handelsmerk zullen waarschijnlijk de crypto-uitwisselingsdiensten blijven gebruiken. Beloningsprogramma’s kunnen onder meer affiliate- / verwijzings- / partnerprogramma’s omvatten (passief inkomen voor deelnemer kan oplopen tot 70%), speciale aanbiedingen, kortingen, gebruik van promotiecodes voor verminderde servicecommissie, gratis welkomst- en stortingsbonussen, onder andere. Het is aantoonbaar dat Switchere zijn klanten zijn unieke cashback-programma (tot 1%) biedt voor elke geslaagde orderbetaling. Bovendien voert de crypto-uitwisseling een 2-level Affiliate-programma uit, waar platformgebruikers affiliate-beloningen (55% en 5%) kunnen verdienen voor respectievelijk primaire en secundaire verwijzingen. Bovendien kan elke nieuw geregistreerde gebruiker de eerste bestelling betalen zonder enige servicekosten. Het resultaat is dat geweldige loyaliteitsprogramma’s helpen bij het opbouwen van merkloyaliteit en klantherkenning.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap