Voertuigen

Heb ik een controle van de voertuiggeschiedenis nodig?

Aangezien een derde van alle gebruikte auto’s iets te verbergen heeft, kan het van cruciaal belang zijn om meer te weten te komen over de geschiedenis van een potentiële aankoop.

Wat is een voertuigcontrole?

Een voertuigcontrole toont u de geschiedenis van een voertuig met behulp van informatie uit verschillende bronnen, waaronder de politie, DVLA, verzekeringsmaatschappijen en financiële instellingen.

Hierdoor kan de cheque zien of de auto ooit als gestolen, afgeschreven of gesloopt is gemeld. Sommige controles zullen ook laten zien of het voertuig uitstaande financiële of kilometerstanden heeft en hoeveel vorige eigenaren de auto heeft gehad. Het kan ook onthullen of de auto is geïmporteerd of plaat- of kleurveranderingen heeft ondergaan.

Waarom zou ik een voertuigcontrole krijgen?

Een voertuig kopen zonder de geschiedenis ervan te controleren, brengt uw geld en uw veiligheid in gevaar. Enkele van de meest voorkomende risico’s bij het kopen van een gebruikte auto zijn:

Gestolen voertuigen – Oneerlijke verkopers lopen vaak het risico dat de meeste potentiële kopers geen controle uitvoeren op een voertuig dat ze willen kopen. Als u een gestolen voertuig koopt, verliest u het voertuig en uw geld, dus het loont om te controleren. Bekijk hoe u een gestolen, geklokte of onveilige auto kunt herkennen

Uitstekende persoonlijke financiën – Veel kopers realiseren zich niet dat ze het voertuig volledig moeten betalen voordat ze het kunnen verkopen. Een financieringsmaatschappij kan het voertuig terugnemen als u het verkrijgt voordat de financiële overeenkomst is goedgekeurd. Als het voertuig wordt teruggenomen, verliest u het en verliest u uw geld. Lees meer over het kopen van een auto met een uitstekende financiering.

Afgeschreven voertuigen – Veel afgeschreven voertuigen worden gerepareerd en weer op de weg gebracht. Sommige voertuigen hebben alleen cosmetische schade die kan worden verholpen door een spray of een nieuw paneel, terwijl andere voertuigen grote schade hebben opgelopen die vakkundige reparaties vereisen. Een voertuigcontrole identificeert afgeschreven voertuigen en geeft categoriegegevens weer van eventuele geregistreerde afschrijving. Dit zal u helpen om een ​​beter geïnformeerde beslissing te nemen over de geschiktheid van het voertuig voor aankoop. U kunt ook nagaan hoeveel is mijn auto waard. Een rdw kenteken invoeren kan u veel leed besparen.

Voertuigcontroles op Auto Trader

Om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen, werken we samen met Experian, het toonaangevende wereldwijde bedrijf voor informatiediensten, om al onze advertenties te controleren op voertuigen.

Elke auto die te koop is op Auto Trader heeft een gratis 5-punts antecedentenonderzoek, dat dekt of de auto wordt gestolen, geschrapt, afgeschreven, geïmporteerd of geëxporteerd. In de onderstaande afbeelding kunt u zien hoe dit op onze advertenties wordt weergegeven.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap